Project Description

Bloemgracht 17 H, Amsterdam

Hoogwaardig verbouwde kantoorruimte die turn-key wordt opgeleverd en is gelegen aan één van de mooiste grachten van
Amsterdam.

Bloemgracht 17 H betreft een zelfstandige kantoorruimte van circa 137 m² v.v.o. die is ingericht voor 10-12 werkplekken, maar eenvoudig is uit te breiden tot 24 werkplekken. De kantoorruimte wordt volledig gestoffeerd en voorzien van design-meubilair, inbouwkasten, een luxe keuken, databekabeling en wifi spots opgeleverd waardoor de ruimte direct te betrekken is. De vloerverwarming in combinatie met een luchtbehandelingsinstallatie voorzien van airco zorgt voor een goed werkklimaat. De grote daklichten over de gehele lengte van de achterbouw voorziet in de toetreding van veel daglicht en een fraai uitzicht op de Westertoren.

Locatie

De kantoorruimte ligt aan één van de mooiste grachten van Amsterdam in het hart van de Jordaan. In de nabijheid bevinden zich de Noordermarkt, de Negen Straatjes en de Westermarkt. In de omgeving bevinden zich diverse moderne winkelstraten met exclusieve en trendy speciaalzaken, cafés, sportscholen en restaurants. De historische panden geven de locatie een knusse en gezellige sfeer met een authentieke charme. Naast een woon- en winkelgebied kenmerkt zich de locatie ook als werkgebied waar diverse representatieve kantoren gevestigd zijn.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte is goed. Op loopafstand bevindt zich aan de Rozengracht de halte voor de tramlijnen 13 en 17 richting Amsterdam West en Centraal Station. Aan de Marnixstraat stoppen tramlijnen 5, 7 en 19 richting Westerpark, Amsterdam Oost en Amstelveen. Tevens vertrekken er diverse bussen vanaf busstation Elandsgracht, onder andere richting Haarlem en Schiphol. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. De Ringweg A10 is binnen tien minuten te bereiken via afslag S105.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam (www.amsterdam.nl).

Project
Bloemgracht 17 H, 1016 KB Amsterdam

Gebruik
Kantoorruimte met 10-12 werkplekken, eenvoudig is uit te breiden tot 24 werkplekken

Oppervlakte GBO
137 m² v.v.o.

Status
Verhuurd

Bladerboek
Klik op de foto van boekomslag om de inhoud te bekijken.