LOFTS en een PENTHOUSE te huur in het prachtige Koning Willemshuis!

Aan Egelantiersstraat 141 – 143 ligt een historisch pand met grandeur: het Koning Willemshuis. Hier zijn vijf luxe appartementen turn-key opgeleverd. Twee lofts en een penthouse zijn te huur en variëren in grootte van circa 153 tot 192 m². De ruimtes zijn hoog, licht, en van internationale allure. De tuinen of balkons bieden rust, maar tegelijkertijd is in de Jordaan volop reuring.

LOFT Nº2 EGELANTIERSSTRAAT 143A

  • Loft 2 ligt op de begane grond aan de rechterzijde van het Koning Willemshuis. De Loft heeft ruim 153 m² woonoppervlakte is verdeeld over de begane grond en entresol. Op de begane grond is de luxe open keuken met kookeiland en openslaande deuren naar de stadstuin op het zuiden. De woonkamer aan de voorzijde heeft een plafondhoogte van ruim 5 meter en enorme raampartijen. Op de begane grond bevinden zich naast de living een master bedroom, badkamer en ruime kelder. Via een stalen trap betreedt men de entresol. Beide slaapkamers op de entresol zijn voorzien van een badkamer.
Meer informatie

LOFT Nº4 EGELANTIERSSTRAAT 143B

  • Loft 4 bevindt zich op de eerste verdieping aan de rechterzijde van het Koning Willemshuis en heeft een woonoppervlakte van 181 m². Dit appartement heeft is verdeeld over de eerste verdieping en entresol en heeft een dakterras van 8 m². Het woongedeelte aan de achterzijde heeft een luxe keuken met openslaande deuren naar het stadse balkon. Vanuit de keuken kijkt men naar de vide met een plafondhoogte van meer dan 5 meter. Via de gang betreedt men de logeerkamer met badkamer. Op de entresol bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers. De European laundry heeft aansluitingen voor een wasmachine en droger.
Meer informatie