LOFTS en een PENTHOUSE te huur in het prachtige Koning Willemshuis!

Aan Egelantiersstraat 141 – 143 ligt een historisch pand met grandeur: het Koning Willemshuis. Hier zijn vijf luxe appartementen turn-key opgeleverd. Eén loft en een penthouse zijn te huur en variëren in grootte van circa 181 tot 192 m². De ruimtes zijn hoog, licht, en van internationale allure. De tuinen of balkons bieden rust, maar tegelijkertijd is in de Jordaan volop reuring.

LOFT Nº4 EGELANTIERSSTRAAT 143B

  • Loft 4 bevindt zich op de eerste verdieping aan de rechterzijde van het Koning Willemshuis en heeft een woonoppervlakte van 181 m². Dit appartement heeft is verdeeld over de eerste verdieping en entresol en heeft een dakterras van 8 m². Het woongedeelte aan de achterzijde heeft een luxe keuken met openslaande deuren naar het stadse balkon. Vanuit de keuken kijkt men naar de vide met een plafondhoogte van meer dan 5 meter. Via de gang betreedt men de logeerkamer met badkamer. Op de entresol bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers. De European laundry heeft aansluitingen voor een wasmachine en droger.
Meer informatie

PENTHOUSE EGELANTIERSSTRAAT 141C

  • De 4 meter hoge kapverdieping omvat de bovenste woonlaag en een gastenverblijf op de tussenverdieping (192 m²) . De entree bevindt zich aan linkerzijde van het Koning Willemshuis en de lift geeft direct toegang tot de woning. De Penthouse heeft een luxe Piet Boon keuken, een zitgedeelte bij de openhaard en een eetgedeelte in de serre. De badkamer, het toilet en bergruimte zijn in aparte vertrekken. Er is een mogelijkheid om twee slaapkamers te creëren. Onder de penthouse woonlaag bevindt zich het gastenverblijf met een eigen slaapkamer en badkamer.
Meer informatie

Of zoekt u een andere woon- of kantoorruimte?

Aurelio heeft met regelmaat diverse woon- en kantoorruimtes te huur. In onderstaand overzicht vindt u een hoogwaardig verbouwde kantoorruimte die turn-key wordt opgeleverd en gelegen aan één van de mooiste grachten van Amsterdam. Alsmede meer details over de 4 typen woonappartementen. Veelal gerenoveerde moderne woningen met luxe keuken en luxe sanitair. De appartementen hebben veel authentieke details en zijn gelegen in het hart van Amsterdam.